top of page

Jeg været så heldig at gennemgå et coaching forløb hos Malene. Hun har lært mig, at det du har i dit liv lige nu, stammer fra din egen tankegang. I det øjeblik du sætter en anden værdi på dig selv, lunter du med i den nye tilstand, og det bliver det hjem hvorfra du ser verden. Med andre ord, det vil definere, hvordan du tænker, føler, handler og skaber resultater.
 

Malene har inviteret mig indenfor i trygge rammer og hyggelig atmosfære. Der hersker en ro og fortrolighed, når man er i selskab med Malene, som gør at det føles trygt og rart, at tale om de ting i ens liv der giver udfordringer.

Jeg har personligt fået værktøjer med i bagagen, så jeg fremadrettet kan håndtere, de bølger som livet  sender mod mig, og Malene har lært mig, at min fremtid ikke behøver, at være en ukendt faktor, men derimod et tomt lærred, hvor det er en selv, der er maleren, som kan male sin egen fremtid.
 

Jeg vil til enhver tid anbefale Malene, hvis man er nået til et punkt i livet, hvor man føler, at man sidder fast, eller hvis man blot har brug for professionel sparring.
 

Michael Bailey

bottom of page