top of page

Om mig

Positivt livssyn - Rummelighed - ærlighed -troværdighed

Min tilgang til livet er realistisk og positiv og jeg ved, at livet går op og ned, men at vi også i høj grad selv er med til at skabe vores liv.

 

Trivsel og det hele menneske
For mig handler det om TRIVSEL og det hele menneske. Uanset hvor du er i dit liv og uanset om du er hjemme eller på arbejdet, er det vigtigt, at du får energi og ikke bliver drænet og mistrives. 

Jeg har arbejdet med mig selv de sidste 10 år. I mange år havde jeg det godt, men følte der manglede noget i mit liv. Min baggrund er indenfor hotel, salg og service branchen og i mine jobs har fokus været meget salg og bundlinje. Jeg var rigtig god til det, men var ikke helt tilfreds, jeg følte der manglede noget mening i mit liv.

 

Det var årsagen til, at jeg i 2011 blev færdiguddannet som coach og blev selvstændig konsulent. Det har ført til, at jeg efterfølgende også har uddannet mig som NLP terapeut og supervisor. I arbejdet med mig selv, har jeg opnået at finde fred og ro og jeg ved nu, at lykken bor i mig selv og det at finde  hjem i mig selv har gjort forskellen. Jeg har opnået en indre ro. Jeg ved hvordan jeg gerne vil have det og jeg ved hvordan det skal FØLES. 

I dag lever jeg  af, at være personlig mentor,  trivsel coaching, kompetenceudvikling og sparring, da det er det jeg brænder for- og jeg har en kæmpe passion for at hjælpe og støtte mennesker til et bedre liv - både som privatperson, medarbejder, ledere, i relationer - Det hele hænger sammen.

 

 

  •  

 

 

Kh Malene
 

bottom of page