top of page
Min indgangsvinkel til alt, hvad jeg foretager mig, er menneskelige relationer.

Trivsel og det hele menneske

Jeg brænder allermest for at hjælpe og skabe vedvarende forandringer for mennesker, så de kan gøre meget mere af det, som giver mening - og leve et liv i flow. 

Med udgangspunkt i det eksistentielle-humanistiske menneskesyn møder jeg dig med åbenhed, empati, nysgerrighed, rummelighed og respekt.

Jeg er stor tilhænger af, at løfte det potentiale vi har - og styrke dette. 

For mig handler det om TRIVSEL og det hele menneske. Uanset hvor du er i dit liv og uanset om du er hjemme eller på arbejdet, er det vigtigt, at du får energi og ikke bliver drænet og mistrives. 

Jeg har haft gode og spændende chef jobs indenfor hotelbranchen, men var ikke helt tilfreds. Jeg følte der manglede noget i mit liv.
 

Det var årsagen til, at jeg i 2011 blev færdiguddannet som coach og blev selvstændig konsulent. Det har ført til, at jeg efterfølgende også har uddannet mig som NLP terapeut og supervisor.

I arbejdet med mig selv, har jeg opnået at finde fred og ro og jeg ved nu, at lykken bor i mig selv. Jeg har opnået en indre ro. Jeg ved hvordan jeg gerne vil have det og jeg ved hvordan det skal FØLES. 

Privat er jeg gift på 16.år. Vi er en sammenbragt familie med 3 piger. Som alle andre familier har vi gode og knap så gode dage. Vi har lært, at ægteskabet og familien skal plejes og prioriteres og at græsset er grønnest der hvor vi vander det.

" At vove er at tabe forfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv"

Det kan jeg

  • Som Coach og NLP terapeut har jeg hjulpet mange med at finde ind til deres potentialer og uudnyttede ressourcer og at stå stærkt i sig selv.
     

  • Jeg har støttet masser af mennesker til at forstå deres problemer og udfordringer og hjulpet dem til at opnå større glæde, balance og trivsel i deres liv.
     

  • Mine klienter har fået gode råd, sparring, input til systemer og planer der har lettet deres hverdag og givet dem mere overskud og balance.
     

  • Jeg har løbende uddannet mig og har stor erfaring og kompetencer indenfor coaching, terapi, supervision, sparring, rådgivning, lean, ledelse, processer og trivselsindretning.

Det siger folk om mig

Positiv, fremsynet og lever i nuet


Ligefrem og ærlig

Rummelig og tro mod mig selv


Idérig, nytænkende og ser muligheder


Detaljeorienteret og struktureret


Seriøs og med et positivt mindset

Jeg sætter en ære i at yde optimalt hver gang – og du kan forvente kompetent og helhjertet sparring, der giver dig synlige resultater. Hos mig er 100 % diskretion og fortrolighed en selvfølge.

bottom of page