top of page
Hvem er jeg

 

Jeg brænder allermest for, at skabe vedvarende forandringer for mennesker og virksomheder.

Jeg har i mange år hjulpet erhvervslivet og klienter med, at nå deres mål og visioner.
​En af mine styrker er målrettethed og vedholdenhed.

Min baggrund er indenfor hotel, salg og service branchen.

I 2011 blev jeg færdiguddannet coach og med dette værktøj i hånden, har jeg hjulpet og støttet og motiveret masser af medarbejdere, klienter, ledere, ejerledere og direktører.

 

I dag lever jeg primært af trivsel coaching, kompetenceudvikling og sparring, da det er det jeg brænder for- og jeg har en kæmpe passion for at hjælpe og støtte mennesker til et bedre liv - både som privatperson, medarbejder, ledere, i relationer - Det hele hænger sammen.

 

Jeg har arbejdet med mig selv de sidste 10 år. I mange år havde jeg det godt, men følte der manglede noget i mit liv. Jeg vidste ikke hvad det var og jeg ledte efter det der gav mening for mig i mit liv.  I arbejdet med mig selv, har jeg opnået at finde fred og ro og jeg ved nu, at lykken bor i mig selv og det at finde  hjem i mig selv har gjort forskellen. Jeg har opnået en indre ro. Jeg ved hvordan jeg gerne vil have det og jeg ved hvordan det skal FØLES. 

Som person er jeg fordomsfri, 

kærlig, ærlig og troværdig,

Jeg ser og møder dig der hvor du er og rummer det hele.

 

Min tilgang:
​I mit arbejde med ledere, medarbejdere, klienter støtter og guider jeg kærligt hele vejen. Jeg ved, at hvor der er vilje er der vej og at det at udvikle sig kræver handling og mod. Jeg skubber dig/ jer kærligt og hjælper dig med, at nå de resultater du gerne vil opnå.

I mit arbejde med struktur i virksomheden , hjælper jeg med at forbedre/sætte strukturen i din virksomhed, sætte mål, udarbejde en strategiplan og hjælpe ledere og medarbejdere med, at få et bedre overblik og en bedre struktur og faciliterer også grupper til et bedre arbejdsmiljø og trivsel.

 

 

Proces konsulent bruger jeg min årelange erfaringer , 3.perspektiv, dynamikker i virksomheder, optimering skaber tryghed... mv.

 

Min tilgang til at hjælpe og støtte mennesker er ressourcefuld ( se hvad der står på gomentor)
JEg er uddannet coaching fra grow 2 og har også såfremt det ønskes en terapeutisk tilgang.

osv.

​Jeg glæder mig til at hjælpe dig. 

bottom of page