top of page

Malene har inviteret mig indenfor i trygge rammer og hyggelig atmosfære. Der hersker en ro og fortrolighed, når man er i selskab med Malene, som gør at det føles trygt og rart, at tale om de ting i ens liv der giver udfordringer.

Jeg har personligt fået værktøjer med i bagagen, så jeg fremadrettet kan håndtere, de bølger som livet  sender mod mig, og Malene har lært mig, at min fremtid ikke behøver, at være en ukendt faktor, men derimod et tomt lærred, hvor det er en selv, der er maleren, som kan male sin egen fremtid.
 

Jeg vil til enhver tid anbefale Malene, hvis man er nået til et punkt i livet, hvor man føler, at man sidder fast, eller hvis man blot har brug for professionel sparring.
 

Michael Bailey

Jeg kom til Malene, fordi jeg havde følt mig stresset i lang tid, og fordi jeg ikke kunne slippe mit arbejde, når jeg kom hjem og havde fri.

Malene gav mig værktøjer, så jeg kunne slappe af, og lægge arbejdet fra mig. Forløbet har også gjort mig mere skarp på hvilke arbejdssituationer, der giver mig energi, og hvilke der har drænet mig og taget min energi.

Alt i alt et super godt forløb, som bidrog til at jeg lærte mig selv bedre at kende.

Malene forstår at lytte, og er samtidig god til at finde ind til kernen af et problem. Hun er professionel og menneskelig og har en stor ro. Hun skaber en afslappet og god atmosfære, der gør det nemt at åbne op, og sætte ord på sine problemer.

Simon

Jeg ville ønske, at alle havde mulighed for at deltage i et stress forløb. Jeg har fået en masse værktøjer, som jeg kan bruge i min dagligdag. Jeg har fået en større indsigt i mig selv og fået sat ord på mine værdier, drømme og prioriteringer i livet.
 

Et forløb som alle kan have gavn af på forskellige tidspunkter i livet, og ikke nødvendigvis kun, hvis man er stressramt. Det er et intenst forløb, og det er hårdt arbejde, men det er fantastisk at se og mærke, at det virker.


Malene er super god til at være nærværende. Hun lytter til, hvad jeg siger – og ikke siger. Med få spørgsmål kommer hun helt ind til kernen. Malene giver mig masser af tid til af reflektere og komme med svarene selv, så jeg når frem til det, der føles rigtig for mig. Hun har en kæmpe værktøjskasse, og hendes tilgang er mild og vedholdende, der giver resultater.
 

I dag er jeg fuldt bevidst om mig selv og mine grænser. Jeg tør drømme igen og er blevet mere opmærksom på ikke at leve mit liv ud fra andres forventninger og behov.

Jeg har en værktøjskasse til rådighed, så jeg kan modstå de bump, der kommer i livet både privat og arbejdslivet.

Pia N.

Jeg kan varmt anbefale Malene. Hun får en til at føle sig tryg og godt tilpas, og er meget nem at tale med. Da jeg mødte Malene, havde jeg brug for, at få styr på en masse tanker og følelser. Hun hjalp mig ret hurtig til, at finde ud af, hvad der er vigtigt og hvad jeg vil prioriterer i mit liv. Hun fik mig til at mærke mig selv, tage teten i mit eget liv og gav mit selvværd et boost. Jeg har fået fyldt rygsækken op, med en masse positiv energi og værktøjer. Vil helt sikkert bruge hende, hvis livet byder på for mange udfordringer igen. 

Janne

Det siger andre: Testimonials
Det siger andre: Testimonials
bottom of page